Sunmaster IQ90


Hieronder vindt u de eigenschappen van de Sunmaster IQ90

IQ 90 uitvalzonwering


De IQ-serie uitvalschermen bevat de nieuwste modellen van Sunmaster. Bij het ontwerpen van de IQ 80 en IQ 90 is veel aandacht besteed aan kwaliteit en design. Het resultaat is dan ook een serie luxueuze en moderne uitvalschermen.

Beide schermen zijn opgebouwd uit aluminium profielen en zijn extra stabiel door de inbreng van zogenaamde kamerconstructies. De IQ 80 is verkrijgbaar tot maar liefst 450 cm breedte. Zijn grotere broer, de IQ 90, zelfs tot 600 cm. In tegenstelling tot de andere typen van Sunmaster kunnen deze schermen, vanwege de designafwerking aan de zijkanten, niet worden gekoppeld.

Naast de diverse mogelijkheden in uitval, afhankelijk van het type arm variërend van 95 cm tot 220 cm, biedt Sunmaster u ook verschillende soorten uitvalarmen, allen met een mooi design.

Voordelen te over

Van het compacte, tijdloze design en fraai stoffendessin van een Sunmaster ® IQ 80 en IQ 90 sta je wel eens te kijken. Maar het mooie is vooral dat u er geen omkijken naar heeft. Want het mag simpel gezegd een luifel zijn die het glas beschaduwt en de binnentemperatuur aangenaam koel houdt, u vindt er alle pluspunten van een uitvalzonwering in terug: van snelle bediening tot eenvoudig onderhoud.
Het resultaat is een zonwering die niet zomaar een beetje de zon weert, maar bijdraagt aan zorgeloos genieten.

Trots boekje open over ons doek

Dankzij de 100% poly-acryl garens en de rafelvrije afwerking heeft u een doek dat vele jaren lang stijlvol doet wat het doen moet. Daarbij kunt u uiteraard kiezen uit een breed assortiment kleuren en dessins, van gedekt tot blikvanger. Uw dealer laat u graag de vele mogelijkheden zien. U kunt vertrouwen op een kwaliteitsdoek dat niet alleen uitermate bestand is tegen vocht,schimmels, bacteriën en chemische
stoffen. Het scoort ook ver bovengemiddeld op bijvoorbeeld treksterkte, kleurechtheid en brandveiligheid.

Materiaal en ontwerp van pure klasse

De behuizing van een Sunmaster® uitvalzonwering is naast esthetisch zeer verantwoord ronduit degelijk.
Garant hiervoor staan de hoogwaardige en streng geteste materialen aluminium tot roestvast staal - in combinatie met een zeer doordacht
design. De sierlijke aluminium uitval armen zijn er in diverse versies: niet alleen een vaste, een windvaste en
een windvaste met gasveer, maar ook een glijarmuitvoering. Deze laatste biedt u als extra een vrije doorloophoogte en wordt dan ook veel toegepast bij een gevel met openslaande deuren of bij een terras. De aluminium kap voor het opgerolde doek is leverbaar in meerdere altijd bijpassende kleuren. Ook hiervan kan uw dealer u het nodige laten zien.

In één of enkele handomdraaien

Van elektrisch tot met de hand; een Sunmaster ® IQ 80 of IQ90 laat zich zo soepel bedienen, dat u het eigenlijk nog een keer zou willen doen.  U kunt kiezen uit de volgende vij ftypes bedieningsmechanisme; een binnen of buiten gemonteerde draaistang, een trekband, een op te winden staaldraad, een elektrische met - van draaischakelaar of met afstandbediening te bedienen en volledig automatisch met zon- en wind automaat. Stuk voor stuk bewezen duurzaam. Uiteraard is de elektrische uitvoering zelfs geheel naar wens uit te breiden met een scala aan mogelijkheden. Informeer hiervoor bij uw dealer.

Een Sunmaster® is niet zomaar ergens te koop. Sunmaster ® IQ 80 en IQ90 vindt u bij zorgvuldig geselecteerde en geïnstru- eerde dealers. Vaklui die ook alleen tevreden zijn als u dat bent.
IQ80-1.png

Brustor-Afstandsbediening1.jpg

Afstandsbediening

De zonneschermen kunnen voorzien worden van een Somfy motor met afstandsbediening of schakelaar. Die zender kan naargelang het model de optionele volant, ledverlichting of de ingebouwde verwarming aansturen.
Brustor-doek.jpg

Doek

De Brustor zonneschermen zijn voorzien van een hoogwaardig acryldoek. Dit garandeert een hoge kleurvastheid en is behandeld tegen water en vuil. In de Brustor collectie heeft u de keuze uit honderden acryldoeken. Kwestie van kleur en design optimaal bij uw woning te laten aansluiten.
Brustor-kast.jpg

Gesloten kast

Voor een optimale bescherming is een zonnescherm die is uitgerust met een volledig gesloten cassette uw beste keuze. Doek en onderdelen zitten, in gesloten toestand, perfect opgeborgen in een kwaliteitsvolle box en blijven zo nog langer als nieuw. Ongeacht de weersomstandigheden…

Over Folkers Zonweringen

Folkers Zonweringen is al ruim drie decennia hét adres voor zonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen en garagedeuren. Een écht familiebedrijf, waar men weet dat een klant pas tevreden is, als deze terugkomt.

romazo garant

 

 

Bezoekadres

Folkers Zonweringen

Zandtangerweg 22

9584 AL Mussel

Telefoon: 0599-454854

email: mussel@folkerszonweringen.nl

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00 Dinsdag tm vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag: 10:00 - 16:00

Om u goed van dienst te kunnen zijn, zijn wij volgens afspraak óók buiten onze reguliere tijden open.

 

 

 

 

 

Overige Informatie

Wij zijn gewoon geopend maar nemen ook maatregelen tegen het coronavirus. U bent van harte welkom in onze ruime showroom, waar wij meerdere personen met inachtnemening van de regels van RIVM kunnen ontvangen. 

Voor onze uitgebreide maatregelen tegen corona, en wat dit voor u als klant zou kunnen betekenen, klik op onze "NIEUWS/ACTIE" pagina!