Sunmaster Suneye Uitval


Hieronder vindt u de eigenschappen van de Sunmaster Suneye Uitval

Suneye uitvalzonwering

Het Suneye uitvalscherm is één van de nieuwere modellen uit de collectie van Sunmaster. De Suneye maakt deel uit van een modellijn die terugkomt in alle productgroepen. Dit uitvalscherm ziet er niet alleen mooi uit, het is tevens perfect te combineren met bijvoorbeeld de Suneye screen of het Suneye knikarmscherm.

Het scherm is geheel opgebouwd uit aluminium profielen met een mooie vormgeving. Ondanks dat de Suneye het kleinste scherm uit de collectie is, is het leverbaar tot maar liefst 350 cm breedte. Uiteraard kunt u bij dit scherm ook weer kiezen uit een eventueel gekoppelde uitvoering, de afmeting van de uitval, het type arm en het design, zodat het precies aansluit bij uw wensen.

Onze prachtige zonweringsystemen bestaan uit duurzame materialen.

Doek

In elk scherm wordt  een doek van eersteklas kwaliteit toegepast. Geweven uit 100% polyacryl garens en verkrijgbaar in meer dan 100 verschillende dessins. Het doek is altijd geconfectioneerd in banen van circa 120 cm.

Garen

De banen worden aan elkaar bevestigd met een UV-bestendig draad (Tenara®), welke is samengesteld uit 100% geëxpandeerd polyetrafluorethylene ePFTE. Dit is gelijkwaardig aan teflon en de kwaliteit en levensduur van deze draad is vele malen beter dan de standaard toegepaste garens. Download voor meer informatie de brochure.

Profielen

Daarnaast maken wij gebruik van aluminium profielen van geëxtrudeerd aluminium, legering AlMgSI 0,5-F22, standaard crème-wit gemoffeld in Ral 9001 volgens VMRG, Qaulicoat en GSB eisen of blank geanodiseerd VB6-VOM1-A15 volgens EURAS EWAA keur.
Suneye-1.jpg
Brustor-Afstandsbediening1.jpg

Afstandsbediening

De zonneschermen kunnen voorzien worden van een Somfy motor met afstandsbediening of schakelaar. Die zender kan naargelang het model de optionele volant, ledverlichting of de ingebouwde verwarming aansturen.
Brustor-doek.jpg

Doek

De Brustor zonneschermen zijn voorzien van een hoogwaardig acryldoek. Dit garandeert een hoge kleurvastheid en is behandeld tegen water en vuil. In de Brustor collectie heeft u de keuze uit honderden acryldoeken. Kwestie van kleur en design optimaal bij uw woning te laten aansluiten.
Brustor-kast.jpg

Gesloten kast

Voor een optimale bescherming is een zonnescherm die is uitgerust met een volledig gesloten cassette uw beste keuze. Doek en onderdelen zitten, in gesloten toestand, perfect opgeborgen in een kwaliteitsvolle box en blijven zo nog langer als nieuw. Ongeacht de weersomstandigheden…

Over Folkers Zonweringen

Folkers Zonweringen is al ruim drie decennia hét adres voor zonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen en garagedeuren. Een écht familiebedrijf, waar men weet dat een klant pas tevreden is, als deze terugkomt.

romazo garant

 

 

Bezoekadres

Folkers Zonweringen

Zandtangerweg 22

9584 AL Mussel

Telefoon: 0599-454854

email: mussel@folkerszonweringen.nl

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00 Dinsdag tm vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag: 10:00 - 16:00

Om u goed van dienst te kunnen zijn, zijn wij volgens afspraak óók buiten onze reguliere tijden open.

 

 

 

 

 

Overige Informatie

Wij zijn gewoon geopend maar nemen ook maatregelen tegen het coronavirus. U bent van harte welkom in onze ruime showroom, waar wij meerdere personen met inachtnemening van de regels van RIVM kunnen ontvangen. 

Voor onze uitgebreide maatregelen tegen corona, en wat dit voor u als klant zou kunnen betekenen, klik op onze "NIEUWS/ACTIE" pagina!