Novoferm Garagedeuren

Hier vindt u informatie over Novoferm Garagedeuren
Brustor
Door de grote diversiteit in typen garagedeuren en afwerkingsmogelijkheden bent u verzekerd van een garagedeur die is aangepast naar uw wensen.
De kleur van de garagedeur kan worden afgestemd op de kleur van uw schilderwerk. Vrijwel iedere RAL-kleur is leverbaar.

Een garagedeur heeft een robuuste constructie nodig, omdat hij wordt blootgesteld aan weer en wind en bovendien dag en nacht vlekkeloos moet functioneren. Alle garagedeuren van Novoferm zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben.

U heeft al een deur op het oog, maar het plaatje is nog niet helemaal compleet? Werp dan eens een blik op onze accessoires. Een garagedeur kan hier eenvoudig mee worden uitgebreid.

Politiekeurmerk Veilig Wonen en verlichting (PKVW)

Met het oog op het dievengilde zijn de garagedeuren met PKVW aan te bevelen. Het doorvoeren van dit soort maatregelen levert bij diverse verzekeraars premiekorting op. Wie bescheiden begint, plaatst alvast LED ­lichtlijsten boven zijn huidige deur; deze verlichting gaat bijvoorbeeld met een tijdklok aan en uit.

Lichtopeningen

Wat ook in opkomst is? Garagedeuren die meewerken aan energiebesparing. Zo heeft Novoferm deuren met ingebouwde kunststof ramen, zodat overdag het licht in de garage uit kan blijven. Lichtopeningen zijn vooral aangenaam als u uw garage ook als hobbyruimte of als werkplaats gebruikt.

Over Folkers Zonweringen

Folkers Zonweringen is al ruim drie decennia hét adres voor zonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen en garagedeuren. Een écht familiebedrijf, waar men weet dat een klant pas tevreden is, als deze terugkomt.

romazo garant

 

 

Bezoekadres

Folkers Zonweringen

Zandtangerweg 22

9584 AL Mussel

Telefoon: 0599-454854

email: mussel@folkerszonweringen.nl

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00 Dinsdag tm vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag: 10:00 - 16:00

Om u goed van dienst te kunnen zijn, zijn wij volgens afspraak óók buiten onze reguliere tijden open.

 

 

 

 

 

Overige Informatie

Wij zijn gewoon geopend maar nemen ook maatregelen tegen het coronavirus. U bent van harte welkom in onze ruime showroom, waar wij meerdere personen met inachtnemening van de regels van RIVM kunnen ontvangen. 

Voor onze uitgebreide maatregelen tegen corona, en wat dit voor u als klant zou kunnen betekenen, klik op onze "NIEUWS/ACTIE" pagina!