Pergola's

Hier vindt u informatie over pergola's

Wat u wilt…..een vrije hemel, een deel schaduw of zelfs tijdelijk bescherming tegen weer en wind? Geniet van de voordelen die een pergola zonwering u biedt!

Vanaf een bepaalde oppervlakte hebben knikarmschermen hun grens bereikt. Een pergola zonwering kan tot 6 meter breed en tot 7 meter uitval geleverd worden en is oneindig te koppelen. Het doek, welke op spanning wordt gehouden met een uniek veersysteem, is veel windbestendiger dan een knikarmscherm. Doordat de aan de muur gemonteerde kast ondersteund wordt door de horizontale liggers, die op hun beurt weer op de verticale staanders rusten, ontstaat een zeer stevige constructie die maar een geringe muurbelasting geeft. Door aan uw pergola zonwering een screen te bevestigen creëert u een overdekt terras waar u heel vaak van kunt genieten!

Wij leveren meerdere merken pergola's. Klik op de foto's voor meer info.

 

Pergola-1.jpg

Over Folkers Zonweringen

Folkers Zonweringen is al ruim drie decennia hét adres voor zonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen en garagedeuren. Een écht familiebedrijf, waar men weet dat een klant pas tevreden is, als deze terugkomt.

romazo garant

 

 

Bezoekadres

Folkers Zonweringen

Zandtangerweg 22

9584 AL Mussel

Telefoon: 0599-454854

email: mussel@folkerszonweringen.nl

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00 Dinsdag tm vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag: 10:00 - 16:00

Om u goed van dienst te kunnen zijn, zijn wij volgens afspraak óók buiten onze reguliere tijden open.

 

 

 

 

 

Overige Informatie

Wij zijn gewoon geopend maar nemen ook maatregelen tegen het coronavirus. U bent van harte welkom in onze ruime showroom, waar wij meerdere personen met inachtnemening van de regels van RIVM kunnen ontvangen. 

Voor onze uitgebreide maatregelen tegen corona, en wat dit voor u als klant zou kunnen betekenen, klik op onze "NIEUWS/ACTIE" pagina!