Zonwering

Folkers Zonweringen levert knikarmschermen van verschillende fabrikanten:
 
Brustor   Sunmaster   Erhardt

Overkapping

Wilt u vaker buiten zitten, gezellig buiten eten of langer genieten met vrienden van zwoele zomeravonden? Dan is een veranda echt iets voor u!

Rolluiken

Rolluiken voor alle ramen en deuren. Vergeet al uw herinneringen aan rolluiken uit het verleden: de ratelende monsters van vroeger.

Garagedeuren

Zoekt u een mooie nieuwe garagedeur die niet alleen veilig is maar ook alle comfort biedt, dan is Folkers Zonweringen de beste keus.

ZONWERING

Elke woning vraagt om een eigen aanpak, zoveel mensen, zoveel wensen. Daarbij komt dat er voor elke woning andere eisen worden gesteld voor de zonwering. Buitenzonwering is dan ook op veel manieren in te vullen. Folkers Zonweringen weet wat er mogelijk is en door de jarenlange ervaring valt goed te bepalen wat voor uw woning de beste optie is. Uiteraard luisteren we naar uw wensen, samen komen we er wel uit.

Uitvalschermen: Door de eenvoudige, maar hoogst praktische constructie is een uitvalscherm een voordelige zonwering, die gewoon doet wat het moet doen: het zonlicht buitenhouden.
  
Knikarmschermen: Knikarmschermen worden aan uw gevel gemonteerd en zoals de naam al doet vermoeden: Met twee armen wordt het scherm naar buiten geknikt. Een knikarmscherm zorgt voor een gemoedelijk en schaduwrijk terras. Bovendien hangt het scherm hoog genoeg; u hoeft niet te bukken en u verliest geen ruimte.

Markiezen: Niet nieuw, maar wel weer helemaal in: markiezen. Behalve de optimale zonbescherming, geeft het ook extra uitstraling aan uw woning. Folkers Zonweringen heeft een ruim assortiment markiezen. Voor zowel het model als het materiaal zijn er volop mogelijkheden.
  • Zonwering aan de binnenkant laat de meeste warmte binnen.
  • Zonwering tussen het glas reduceert de binnenkomende warmte met 10 tot 15%.
  • Zonwering buiten is het meest effectief. De reflectie van de zonnestralen is al gauw 60%.

Ook bij regen genieten van de zomer:
De Nederlandse zomer kan soms vrij onstuimig zijn. Om toch buiten te kunnen genieten, is een terrasoverkapping ideaal. Bij zon en bij regen, in warmte en kou, een terrasoverkapping houdt u én uw buitenmeubilair beschermd tegen de invloeden. Met eenvoudig verstelbare daklamellen en zijwanden kunt u bovendien blijven genieten van de zon, maar ondertussen ook beschut zitten. Een terrasoverkapping kan aan de gevel worden gemonteerd, maar kan ook vrijstaand in de tuin geplaatst worden. Folkers Zonweringen heeft verschillende terrasoverkappingen in de collectie. Vraag ernaar in onze showroom!


Klik op de button van uw keuze voor meer informatie

Knikarmschermen

Een knikarmscherm is vaak een terrasscherm. Zo creëer je op het terras of het balkon een comfortabele ruimte in de schaduw met de mogelijkheid om in de woning hinderlijk zonlicht en overdadige hitte te weren.
brustor-zwart-doek.jpg

Uitvalschermen

Zonwering, maar wel een vrij uitzicht naar buiten? Dan is een uitvalscherm van Folkers Zonweringen wellicht iets voor u. Dit type zonwering is zeer geschikt voor ramen waar u niet direct langs loopt.

Markiezen

Markiezen zijn een echte klassieker onder de zonwering! De markiezen worden ambachtelijk bekleed en deze traditionele vorm van zonwering misstaat aan geen enkele gevel.

Screens

Bij ons kunt u uiteraard ook terecht voor screens. De screen is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Dat is niet verwonderlijk. Het is een praktische, vrijwel overal te plaatsen, vlakhangende zonwering, die de warmte goed buiten houdt, en waardoor men ook nog zicht naar buiten behoudt.

Buitenjalouzieën

Buitenjaloezieën waren voorheen eigenlijk alleen van toepassing voor kantoren en bedrijfspanden. Dit soort panden worden vaak voorzien van een koof waar een groot jaloezieën pakket in opgetrokken kan worden. Tegenwoordig is de trend deze systemen ook in de particuliere woonsector toe te passen.

Binnenzonwering

Folkers Zonweringen is o.a. dealer van Luxaflex, Sunway, Verosol en Abz. Met deze producten bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit, waarbinnen iedereen binnen het te besteden budget kan slagen.
jaloezien2-folkers-zonweringen-mussel.jpg

Over Folkers Zonweringen

Folkers Zonweringen is al ruim drie decennia hét adres voor zonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen en garagedeuren. Een écht familiebedrijf, waar men weet dat een klant pas tevreden is, als deze terugkomt.

romazo garant

 

 

Bezoekadres

Folkers Zonweringen

Zandtangerweg 22

9584 AL Mussel

Telefoon: 0599-454854

mussel@folkerszonweringen.nl

 

Openingstijden

Openingstijden tijden de bouwvakantie 2021

Maandag:                13:00 - 17:00

Dinsdag tm vrijdag: 09:00 - 17:00 

Zaterdag                  op afspraak

Om u goed van dienst te kunnen zijn, zijn wij volgens afspraak óók buiten onze reguliere tijden open.

email: mussel@folkerszonweringen.nl

 

 

 

 

 

Overige Informatie