Buitenjalouziën

Hier vindt u informatie over buitenjalouziën
Roma
Buitenjaloezieën, de traploze regelaar van zonlicht.

  • Doorzicht naar buiten
  • Privacy
  • Zonwerend

Uitzicht en toch privacy.

Met de Roma buitenjaloezien kunt u met behulp van de lamellen de sfeer makkelijk in uw huis bepalen.

Overdag is het buiten lichter dan binnen. Hierdoor creeert de Roma Buitenjaloezie m.b.v. zijn kantelbare lamellen zicht naar buiten maar niet naar binnen.

In de nacht kunt u de buitenjaloezie in zijn gesloten stand zetten waardoor u 's avonds ook kunt genieten van uw privacy.

Zo kunt u ontspannen wonen, terwijl uw intelligente zonwering voor de perfecte balans tussen openheid en privacy zorgt.
 

Grote bakken aan de gevel?

Nee…….

Met de vernuftige techniek van de Roma Raffstore waarin de motor voor het lamellenpakket wordt geplaatst kan de buitenjaloezie in een zeer kleine bak geplaats worden.

Met een bakhooge van 165mm kunnen er ramen afgedekt worden van wel 2.63 meter hoogte.

Roma levert gegarandeerd de kleinste Buitenjaloezie bakken.

Bescherming tegen zonverblinding.

Buitenjaloezieën schermen de stralingswarmte bijzonder efficiënt af en kunnen altijd door de wendbare lamellen de actuele lichtverhouding aanpassen. De nieuw ontwikkelde DBL-Lamel (Drei Bogen Lamel) ook wel S-Lamel genoemd zorgt er voor dat u geen last meer heeft van de direct instralende zon.

Rendement

Door de flexibele lichtsturing kunnen de kosten voor verlichting, verwarming en airconditioning verminderd worden (diffuus licht). Tevens is het een goede bijdrage aan het milieu.

Communicatie

Door het vrije zicht naar buiten en de mogelijkheid tot communicatie met de buitenwereld wordt een mogelijk opgesloten gevoel weggenomen. Het is zo eenvoudig om van de zonwering te genieten en daarbij toch vrij zicht te hebben.

Multifunctionaliteit

Door de Raffstore systemen van de XP-serie krijgen de bouwers moderne bouwelementen, die door extra uitvoeringen multifunctioneel uitrustbaar zijn en bieden daardoor een duidelijke meerwaarde. De ook later inzetbare module met insectenhor of textiel screen zorgen voor een zinvolle productverbreding. U heeft ook geen extra buitenliggende montage-inrichtingen nodig. Alles is netjes in de kast ondergebracht en wordt in een tweede loopkamer achter het rolluiklamel geplaatst.
BJ-1.jpg

Over Folkers Zonweringen

Folkers Zonweringen is al ruim drie decennia hét adres voor zonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen en garagedeuren. Een écht familiebedrijf, waar men weet dat een klant pas tevreden is, als deze terugkomt.

romazo garant

 

 

Bezoekadres

Folkers Zonweringen

Zandtangerweg 22

9584 AL Mussel

Telefoon: 0599-454854

email: mussel@folkerszonweringen.nl

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00 Dinsdag tm vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag: 10:00 - 16:00

Om u goed van dienst te kunnen zijn, zijn wij volgens afspraak óók buiten onze reguliere tijden open.

 

 

 

 

 

Overige Informatie

Wij zijn gewoon geopend maar nemen ook maatregelen tegen het coronavirus. U bent van harte welkom in onze ruime showroom, waar wij meerdere personen met inachtnemening van de regels van RIVM kunnen ontvangen. 

Voor onze uitgebreide maatregelen tegen corona, en wat dit voor u als klant zou kunnen betekenen, klik op onze "NIEUWS/ACTIE" pagina!