Rolluiken

Hier vindt u informatie over rolluiken
De veelzijdigheid van een rolluik

In eerste instantie moet een rolluik natuurlijk het zonlicht buiten houden.  En dat doen rolluiken als de beste. Maar u beleeft er zo veel meer plezier aan.
  • Behalve een heuse sfeermaker is een rolluik een energiezuinig alternatief voor airconditioning. U kunt tot 40% procent aan stookkosten besparen!
  • Rolluiken houden inbrekers op afstand. Folkers Zonweringen kan u rolluiken aanbieden met extra veiligheidsopties, die zelfs de meest gehaaide indringers geen kans geven.
  • Wonen aan een drukke straat brengt extra geluidshinder met zich mee. Rolluiken met schuim gevulde lamellen zorgen voor een zeer goede nachtrust.
De tijd van ratelende geluidsbakken ligt nu wel achter ons. De huidige generatie rolluiken is een hoogwaardige, goed doordachte aanvulling op uw woning.

Bij Folkers Zonweringen informeren we u graag over de eindeloze mogelijkheden die er zijn.

Rolluiken voor schuine of ronde kozijnen, geen probleem. Geïntegreerde insectenrolgordijnen, het kan.

U kunt zelfs uw brandalarm koppelen aan uw rolluiken zodat ze, in geval van nood, automatisch omhoog lopen.
Romarolluiken-1.jpg

Over Folkers Zonweringen

Folkers Zonweringen is al ruim drie decennia hét adres voor zonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen en garagedeuren. Een écht familiebedrijf, waar men weet dat een klant pas tevreden is, als deze terugkomt.

romazo garant

Bezoekadres

Folkers Zonweringen

Zandtangerweg 22

9584 AL Mussel

Telefoon: 0599-454854

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00 Dinsdag tm vrijdag: 09:00 - 17:00 Zaterdag: 10:00 - 16:00

Om u goed van dienst te kunnen zijn, zijn wij volgens afspraak óók buiten onze reguliere tijden open.

 

 

 

 

 

Overige Informatie


Door het Nederlandse klimaat hebben zonweringen, rolluiken, garagedeuren en veranda’s veel te verduren. Regelmatig onderhoud voorkomt storingen en verlengt de levensduur van uw eigendom. Bel ons gerust, wij informeren u graag over de mogelijkheden van onderhoud en reparatie. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar!